Restaurant i skønne omgivelser

Café K er en lækker restaurant i Hobro, der både om dagen og aftenen huser gæster i flotte omgivelser, sultne efter restaurantens lækre udbud af mad.

Her kan du altid komme ind og opleve den hyggelige atmosfære, der består af et skønt miks af dufte fra varme kaffespecialiteter, smagfulde desserter og frisk mad, der tilberedes ud fra frokost og aften menuerne.

Spiseoplevelsen tager afsæt i lækkert mad, som inddrager årstidens friske råvarer, der sammen serveres med smil og god service – i en flotte lokaler med udsigt til Mariager fjord, som løber sig lige uden for vinduerne.

Besøg havneområdet og se havnen og Mariagerfjord fra det nye tårn.

Restaurant ved havnekajen

Café K ligger i Hobro med udsigt over billedskønne Mariager fjord.

Fra lokaler, der er lige velegnede til møder med familien, gode venner, veninder eller måske forretningsforbindelser, serverer vi kvalitetsmad fra vores frokost eller aften menu.

Vores frokost menu tæller ikke bare sunde salater, frisklavede sandwich og saftige burgere, du kan også sætte tænderne i herlige klassikere som pariserbøffen eller et stjerneskud. Foruden nævnte eksempler har vi naturligvis en bred vifte og andre vellavede retter, der kan imødekomme både den lille og store sult.

Vores restaurant har en udvidet aften menu med både to og tre retters menuer.

Omgivelser til topkarakter

Enhver god restaurant byder indenfor til en god atmosfære. Sådan er det også hos Café K, hvor rustikke lokaler med store, åbne vinduespartier gør det muligt at kaste blikket ud over den imponerende Mariager fjord, mens inventar, lyd og lys supplere måltidet fra den behagelige restaurant. Samtidig værdsætter vi god, smilende service, der er med til at gøre besøget endnu mere positivt og give de bedste betingelser for en herlig oplevelse omkring jeres bord.

Restaurant med ideel beliggenhed

Geografisk er Café K placeret i gå afstand fra Hobro gågade/midtby, hvorfra der er let adgang til restauranten.

Vi bor på Søndre Kajgade i Hobro, hvor det er let at komme til, inden du sætter dig til rette ved bordet.

Vi glæder os til at tage imod dig og give dig en oplevelse af god service, skønne lokaler og smagfulde lækkerier.