Café K – Stemningsfuld cafe med udsigt

Hos Café K kan du altid træde ind i en afslappet atmosfære og nyde de mange behagelige dufte fra kaffespecialiteter og søde desserter, frisklavet mad fra vores omfattende frokost og aften menu eller den store søndags buffet, der med garanti stiller enhver sult.

Vi lægger vægt på et spændende menukort, der følger årstidens friske råvarer, ligesom vi gør en dyd ud af at skabe en hyggelig atmosfære for vores gæster – noget der understreges af den flotte udsigt ud over Mariager fjord.

Hjertelig velkommen til vores Cafe ved Mariagerfjord

Café K er en afslappet cafe i Hobro, hvor du fra inspirerende og rustikke lokaler kan nyde en velsmagende kaffe, dessert eller lækre retter – alt i mens du har udsigt over naturperlen Mariager fjord.

I den hyggelige cafe har vi en klassisk frokost menu, der bryster sig af friske salater og sandwich, smagfulde burgere, pariserbøf, stjerneskud og meget mere.

Cafeens aften menu præsenterer ligeledes lækre salater, sandwich og burgere, men også to og tre retters menuer, steak, fisk med mere.

Om søndagen kan vore gæster træde ind i en cafe med søndagsbuffet, der både byder på kolde og lune retter.

Til alle retter og menuer kan du nyde en lækker kaffe eller kaffespecialitet som espresso, café latte eller måske en cappuccino, ligesom du også kan bestille en skøn dessert.

En cafe med underholdning

Det er værd at holde øje med de løbende arrangementer hos Café K. Vi er nemlig også kendt for at servere hyggelig jazz, hvor sprudlende musikere imponerer cafeens gæster, og trækker folk ind fra Hobro, Hadsunds og hele Øster Hurup området.

Der følger løbende opdateringer på de forskellige arrangementer.

Stemning til enhver anledning

I vores rustikke lokaler med behageligt lysindfald kan du altid, hvad enten du ankommer først eller sidst på dagen, placere dig i en cafe, der er velegnet til afslappede sammenkomster med familie og venner, forretningsmøder eller noget helt andet.

Du kan nyde den stemningsskabende Mariager fjord, der løber lige uden for vinduerne, mens du befinder dig i det behagelige indeklima fra lokalerne i Øster Hurup området, hvor Cafe K serverer velsmagende mad med smil og god service.

-Velkommen til.