Cafe K

Havn og Fjordudsigt

I bunden af MariagerFjord –på havnen i Hobro ligger Café K. I Smukke,hyggelige rammer har Pia og Kim Vinterbølle indrettet et spisested, der i høj grad er kendetegnet ved en passion for den gode kvalitet. Maden er lavet fra bunden af de bedste råvarer. Og rammerne bliver næppe bedre. Med udsigt over mariagerfjord/Hobro Havn og i gåafstand til midtbyen er Café K det rette rette sted – uanset om det handler om en hurtig kop kaffe eller en indbydende middag.

I caféen er stemningen præget af hygge og intimitet. Den afslappede, rustikke atmosfære biddrager til stedets brede anvendelighed. Café K er et hit som både familie- og frokostrestaurant, samt til alle livets hyggestunder i godt selskab. Den gode mad, og beliggenheden med unik udsigt giver det sidste.

Selskabslokaler

Café K er både cafe, restaurant og selskabslokaler. Selskabslokalerne har plads til 60 spisende gæster. Fra lokalerne er der direkte udsigt over havn og fjord.Selskabslokalerne kan danne rammen om alt fra jubilæum, runde fødselsdage, og bryllupper tilmindehøjtideligheder, receptioner og firmaevent.

Mad fra bunden

Intet er overladt til tilfældighederne hos kokke teamet på Café K. Maden laves fra bunden- hvad enten det drejer sig om brødet til burgeren eller dippen, remoladen og mayonnaisen.

”Vi elsker at lave mad, og vi går aldrig på kompromis med noget som helst”- fortæller Kim Vinterbølle. – Vi Ved at hjemmelavet kvalitet overgår alt andet. Der for har vi også etableret vores eget røgeri. Her forarbejder vi krydrede sild, spegede pølser og andre lækkerier, med der formål at forkæle vores gæster mest muligt”- slutter Kim Vinterbølle.

Indehaver og køkkenchef Kim Vinterbølle er i øvrigt en erfaren herre i branchen. Han har tidligere svinget kokkekniven på blandt andet Restaurant Fyrkat og Hotel Amerika. Trangen til at blive selvbestemmende i eget køkken blev dog afgørende for beslutningen om at skabe et unikt spisested på havnen i Hobro.

Musik til maden Jazz på Café K

Café K er andet end mad. Der er også plads til at nyde andre af livets lyksaligheder.Blandt andet i form af musikalske arrangementer, hvilket især afspejler sig i et tæt samarbejde med foreningen Jazz Hobro. Med jævne mellemrum danner caféen rammen om hyggelige Jazz arrangenemter, dr kan kombineres med god mad fra Café K køkken. Café K er også nabo til Himmerlands Teater, så der kan nydes mad og drikke i gåafstand til Teatret på haven i Horbo.