Cafe K reception blev et tilløbsstykke

Kim Vintersbølle -50 år fødselsdag og 25 års jubilæum i restaurantbranchen

Solen skinnede over Hobro Havn da restauatør Kim Vintersbølle afhold reception på hans egen Cafe K. Lokalerne med panoramudsigt over havnen og Mariagerfjord dannede rammen om en dejlig eftermiddag hvor familie, venner, forretningsforbindelser og gamle kollegaer strømmede til for at sige tillykke.

Med 25 år i restaurantbranchen har Kim været med rigtig længe, og en del af hans tidligere kollegaer var mødt op, for at ønske tillykke med branchejubilæumet. Det lækre ta selv bord med tilhørende vine var lige i Kims ånd. Gode råvarer, hjemmelavede ting, og med en sammesætning som pirrede smagsløgene hos gæsterne.

Gavebordet var fyldt med lækre vine, kurve og gaver. Der var dog en gave der ikke kunne være på bordet. Den ankom kørende til Cafe K langs med kajen. Gaven var en Long John cykel, med lad og Cafe K logo på. Det nye transportmiddel til Kim Vintersbølle, blev behørigt afprøvet af fødselaren med en prøvetur rundt på kajen i Hobro. Om Hobro fremover ser Kim gennem byen på Long John må tiden vise, men det er en flot firmacykel han har fået sig.

Kim Vintersbølle takede alle fremmødte for en overvældende dag, og lovede at han vil lave go mad til alle der kommer ned og besøger ham på Cafe K på Hobro Havn fremover.